Vind de beste warmtepomp installateur in Hansweert

Kom gemakkelijk en snel in contact met warmtepomp installateurs uit Hansweert en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Warmtepomp installateurs Hansweert

Top 10 warmtepomp installateurs in Hansweert

Compleet overzicht van alle warmtepomp installateurs in Hansweert en omgeving

Gratis offertes vergelijken Bespaar tot 40% door te vergelijken!

In Hansweert zijn 10 warmtepomp installateurs beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle warmtepomp installateurs bij jou in de buurt. Iedere warmtepomp specialist is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Warmtepompgids.nl. Daarnaast heeft ieder bedrijf een eigen bedrijfspagina met hierop contact- en adresgegevens.

Warmtepomp Hansweert?

Een warmtepomp haalt energie uit het grondwater, de lucht of bodem en zet dit om in bruikbare energie. De meest voorkomende warmtepompen zijn de hybryde-, elektrische- en ventilatiewarmtepomp. Een warmtepomp installateur adviseert welke pomp in jouw geval geschikt is en zorgt voor vakkundige installatie, onderhoud en reparatie.

Ben je benieuwd naar de prijzen van een warmtepomp? Start nu je gratis offerteaanvraag. Vergelijk meerdere offertes & bespaar tot 40% op de kosten door te vergelijken!

Informatie over Hansweert

Hansweert is een plaats in de provincie Zeeland met 1675 inwoners, bestaande uit 853 mannen en 822 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. Hansweert telt 760 huishoudens. Per 760 huishoudens is er 1 warmtepompen installateur beschikbaar.

Gratis warmtepomp offertes vergelijken?

Overzicht van de top 10 warmtepomp installateurs in Hansweert en omgeving

Vind een warmtepomp installateur bij jou in de buurt

warmtepomp Hansweert

Hoeveel kost een warmtepomp in Hansweert?

De kosten van een hybride warmtepomp in Hansweert beginnen zo rond de €5.000,- tot €7.000,-. Dit is de meest standaard warmtepomp die ook samenwerkt met een cv-ketel. Voor veel mensen is dit het ideale model om te beginnen met een warmtepomp.

Wil je liever een volledig elektrische warmtepomp, dan zijn er ook andere opties. Voor een water/water warmtepomp of een bodem/water warmtepomp zijn graafwerkzaamheden nodig in de tuin. Hier wordt een installatie geplaatst die de warmte uit de bodem of uit het grondwater haalt. De kosten zijn dan ook relatief hoog: rond de €12.000,- tot €24.000,-.

Soort warmtepompGemiddelde kosten*
Hybride warmtepomp€5.000,- tot €7.000,-
Lucht/water warmtepomp€7.500,- tot €12.500,-
Water/water warmtepomp€15.000,- tot €20.000,-
Lucht/lucht warmtepompVanaf €2.500,-
Bodem/water warmtepomp€10.000,- tot €24.000,-

*inclusief installatie

De grootste voordelen van een warmtepomp op een rij.

  • 1. Je bespaart er jaarlijks 60% tot 100% van je gasverbruik mee. Je bent dus een stuk goedkoper uit!
  • 2. Naast je portemonnee, is ook het milieu er blij mee. Je CO2-voetafdruk verkleint en je draagt bij aan een beter milieu.
  • 3. Warmtepompen maken gebruik van duurzame energiebronnen, zoals grondwater en lucht.
  • 4. Een warmtepomp kan naast verwarmen, ook efficiënt koelen. Eigenlijk een verwarming en airco in één.
  • 5. Ja, de kosten voor een warmtepomp inclusief installatie zijn relatief hoog. Maar je verdient deze kosten op de lange termijn weer terug. Je gaat namelijk veel minder energiekosten betalen.
  • 6. Warmtepompen verwarmen en koelen heel efficiënt waardoor het comfort in huis stijgt.

Hoe werkt het?

10 installateurs in de buurt

Vind snel een ervaren installateur in je eigen regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de warmtepomp offertes op prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies de warmtepomp installateur met het beste aanbod en bespaar!


Veelgestelde vragen over warmtepompen


Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor het verwarmen (en koelen) van je woning. De hybride warmtepomp haalt de warmte uit de lucht buiten en gebruikt deze om je radiatoren of vloerverwarming te verwarmen. In sommige gevallen kun je ook je water laten verwarmen door een warmtepomp. Je bespaart er al snel tot 60% van je gasverbruik mee.
De meest bekende warmtepomp is de hybride warmtepomp. Deze werkt samen met de cv-ketel en is geschikt voor oudere huizen met matige isolatie. Andere warmtepompen die regelmatig voorkomen zijn de lucht/lucht warmtepompen. Deze noemen we ook wel airco’s en zijn heel geschikt voor het efficiënt verwarmen van 1 kamer in huis. Tot slot zijn er nog de grotere, volledig elektrische installaties: de water/water warmtepomp en de bodem/water warmtepomp.
Je draagt bij aan een beter milieu omdat je minder gas verbruikt. Het is ook een stuk goedkoper dan de alternatieven, zoals een cv-ketel voor je centrale verwarming.
Er zijn weinig nadelen. Sommige mensen vinden de buitenunit luid, maar daar zijn tegenwoordig regels voor om geluidsoverlast te voorkomen. Daarnaast neemt een warmtepomp wat ruimte in en zijn de aanschafkosten relatief hoog vergeleken met een traditionele cv-ketel.
Een warmtepomp gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee. Sommige warmtepompen kunnen zelfs nog langer mee, tot gemiddeld 30 jaar. Je hebt de levensduur van je warmtepomp voor een deel zelf in de hand. Met goed onderhoud geniet je langer van je warmtepomp.
Ja, een warmtepomp is milieuvriendelijk. Je bespaart hiermee 60% tot 100% van je gasverbruik waarmee je CO2 voetafdruk flink kleiner wordt.
Er zijn geluidseisen met betrekking tot een warmtepomp. Het geluidsniveau kan verschillen tussen de 40 dB en de 70 dB. Voorschriften hanteren een maximaal geluidsniveau van 45 dB bij de buren. Het is dus belangrijk om je warmtepomp, als deze luider is, verder weg van de erfgrens te plaatsen.
Voor de installatie van een warmtepomp is het belangrijk als je huis goed geïsoleerd is: je gaat dan meer besparen. Je hebt bij een hybride warmtepomp in ieder geval spouw, vloer en dakisolatie nodig met HR++ beglazing. Dit is al zo in woningen gebouwd na 1995.

Gratis warmtepomp offertes vergelijken!