Vind de beste warmtepomp installateur in Megen

Kom gemakkelijk en snel in contact met warmtepomp installateurs uit Megen en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Warmtepomp installateurs Megen

Top 10 warmtepomp installateurs in Megen

Compleet overzicht van alle warmtepomp installateurs in Megen en omgeving

Gratis offertes vergelijken Bespaar tot 40% door te vergelijken!

In Megen zijn 10 warmtepomp installateurs beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle warmtepomp installateurs bij jou in de buurt. Iedere warmtepomp specialist is handmatig geselecteerd door het serviceteam van Warmtepompgids.nl. Daarnaast heeft ieder bedrijf een eigen bedrijfspagina met hierop contact- en adresgegevens.

Warmtepomp Megen?

Een warmtepomp haalt energie uit het grondwater, de lucht of bodem en zet dit om in bruikbare energie. De meest voorkomende warmtepompen zijn de hybryde-, elektrische- en ventilatiewarmtepomp. Een warmtepomp installateur adviseert welke pomp in jouw geval geschikt is en zorgt voor vakkundige installatie, onderhoud en reparatie.

Ben je benieuwd naar de prijzen van een warmtepomp? Start nu je gratis offerteaanvraag. Vergelijk meerdere offertes & bespaar tot 40% op de kosten door te vergelijken!

Informatie over Megen

Megen is een plaats in de provincie Noord-Brabant met 1555 inwoners, bestaande uit 793 mannen en 762 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. Megen telt 593 huishoudens. Per 593 huishoudens is er 1 warmtepompen installateur beschikbaar.

Gratis warmtepomp offertes vergelijken?

Overzicht van de top 10 warmtepomp installateurs in Megen en omgeving

Vind een warmtepomp installateur bij jou in de buurt

warmtepomp Megen

Wat zijn de kosten voor een warmtepomp installatie in Megen?

Een eenvoudige hybride warmtepomp schaf je al aan vanaf €5.000,- tot €7.000,-. Dit is voor de meeste mensen een geschikte keuze, omdat deze ook al een besparing oplevert bij matige isolatie. Een lucht/lucht warmtepomp is nog goedkoper, vanaf €2.500,-. In de volksmond noemen we dit ook wel een airco. Deze is heel goed in het verwarmen van een specifieke ruimte, maar minder geschikt voor een hele woning.

Tot slot zijn er nog de duurdere warmtepompen. De prijs voor een water/water of bodem/water warmtepomp begint vanaf €10.000,- tot €15.000,- en loopt op tot gemiddeld €20.000,- tot €24.000,-. De hogere prijs heeft vooral te maken met de complexe installatie die nodig is.

Soort warmtepompGemiddelde kosten*
Hybride warmtepomp€5.000,- tot €7.000,-
Lucht/water warmtepomp€7.500,- tot €12.500,-
Water/water warmtepomp€15.000,- tot €20.000,-
Lucht/lucht warmtepompVanaf €2.500,-
Bodem/water warmtepomp€10.000,- tot €24.000,-

*inclusief installatie

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Twijfel je nog over de aankoop van een warmtepomp? Het is een grote investering, dus dat nemen we je niet kwalijk. Toch heeft de installatie van een warmtepomp een aantal belangrijke voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

  • Energiebesparing: het grootste voordeel van een warmtepomp is natuurlijk de energiebesparing die je ermee gaat doen. Je bespaart op jaarbasis 60% tot maar liefst 100% van je gaskosten!
  • De keuze voor een warmtepomp is milieuvriendelijk. Je gaat minder of zelfs helemaal geen gas meer stoken, waardoor je CO2 uitstoot flink omlaaggaat. Ze dragen dus bij aan een betere toekomst en het verminderen van de klimaatverandering.
  • Duurzaam: omdat warmtepompen gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen (zoals lucht, zonne-energie of grondwater), zijn ze een duurzame keuze. Bovendien kunnen warmtepompen ook verkoelen, waardoor ze in de zomer ook zeker van pas komen.
  • Lagere gebruikerskosten. Op de langere termijn ga je ook besparen op de gebruikerskosten. De installatie en de materiaalkosten zijn vaak wat hoger dan voor een standaard cv-ketel, maar uiteindelijk ga je er toch op vooruit.
  • Comfort: een warmtepomp kan de temperatuur in huis heel goed en nauwkeurig regelen. Ze zorgen voor een gelijkmatige verwarming en eventueel koeling. Het is bij sommige modellen zelfs mogelijk om de temperatuur in verschillende kamers onafhankelijk te regelen!

Hoe werkt het?

10 installateurs in de buurt

Vind snel een ervaren installateur in je eigen regio.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk de warmtepomp offertes op prijs en aanbod.

Bespaar tot 40%

Kies de warmtepomp installateur met het beste aanbod en bespaar!


Veelgestelde vragen over warmtepompen


Ja, veel landen bieden subsidies en belastingvoordelen aan voor de aanschaf van warmtepompen om duurzame energie te bevorderen.
Ja, warmtepompen kunnen zowel voor verwarming als koeling worden gebruikt door simpelweg de richting van de warmteoverdracht om te keren.
Lucht-lucht warmtepompen verwarmen of koelen de lucht binnen, terwijl lucht-water warmtepompen warmte overdragen naar water voor verwarming of koeling.
Warmtepompen kunnen worden gecombineerd met andere verwarmingssystemen, zoals elektrische verwarmingselementen of ketels, voor extra efficiëntie.
De levensduur van een warmtepomp varieert, maar kan doorgaans 15-20 jaar of meer zijn bij goed onderhoud.
Warmtepompen zijn milieuvriendelijker dan traditionele verwarmingssystemen omdat ze minder fossiele brandstoffen verbruiken en lagere CO2-uitstoot hebben.
Geluidsniveaus van warmtepompen variëren, maar moderne modellen zijn over het algemeen stil. Het is belangrijk om een model te kiezen dat aan uw geluidsvereisten voldoet.
Ja, er zijn specifieke eisen voor de installatie, waaronder de locatie, de grootte van de warmtepomp en de benodigde isolatie. Het is raadzaam om een professional te raadplegen voor de installatie.

Gratis warmtepomp offertes vergelijken!