Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij: Warmtepompgids.nl

Op Warmtepompgids.nl vind je een overzicht van alle warmtepomp installateurs in Nederland. Dit overzicht is opgedeeld per provincie en per plaats, zodat je eenvoudig kunt zoeken naar een warmtepomp installateur bij jou in de regio.

Daarnaast is het mogelijk om reviews van de betreffende bedrijven te bekijken en zelf een review achterlaten. Via onze offerteservice kom je gemakkelijk en snel in contact met een installateur bij jou in de buurt.

Naast een overzicht van bedrijven, vind je op onze website ook handige informatie over warmtepompen, de installatie en welke kosten je kunt verwachten.

361+ warmtepomp installateurs


Meer dan 361 bedrijven op Warmtepompgids.nl

2.500 + offerteaanvragen


Al meer dan 2.500 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertes!

Een team met 10+ jaar ervaring


Een team met al meer dan 10 jaar ervaring in de brancheHoe werkt onze offerteservice?

Wil je een warmtepomp laten installeren en ben je op zoek naar een installateur? Via onze offerteservice kom je gemakkelijk in contact met installateurs bij jou in de regio. Hieronder lees je hoe je offertevraag in zijn werk gaat.


  • Stap 1: Je bent op zoek naar een warmtepomp installateur en daardoor op onze website beland. Vul het offerteformulier in: geef een zo duidelijk en compleet mogelijke omschrijving van je opdracht. Dit maakt het makkelijker voor ons serviceteam om je te koppelen aan een passende installateur.
  • Stap 2: Ons serviceteam doet haar best om de aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Zodra dit klaar is, ontvang je gratis en vrijblijvend offertes van maximaal 5 warmtepomp installateurs bij jou in de regio.
  • Stap 3: Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies de installateur die het beste bij jou past. Zit er niks voor je tussen? Geen zorgen, je aanvraag is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.
  • Stap 4: Wanneer je een installateur hebt gekozen, plannen jullie een afspraak in om de warmtepomp te laten installeren.

Gratis offertes vergelijken!

Over ons

Warmtepompgids.nl is opgezet om de zoektocht naar een warmtepomp installateur eenvoudiger te maken. Zeker nu verduurzaming een belangrijk aandachtspunt is in de maatschappij. Bijna alle warmtepomp installateurs zijn verzameld in onze gids.

Naast een overzicht van bedrijven en informatie over deze bedrijven, vind je ook relevante informatie over warmtepompen. Door onze jarenlange ervaring en contact met installateurs, weten wij als geen ander welke informatie waardevol is voor onze websitebezoeker.

Tot slot koppelen wij bedrijven en klanten door middel van onze offerteservice en vergroten we de online vindbaarheid van lokale warmtepomp installateurs.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over warmtepompen.

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar de beste installateur zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen.

De online vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale warmtepomp installateurs vergroten.

Het team van Warmtepompgids.nl

Het team achter Warmtepompgids.nl bestaat uit vier ervaren tekstschrijvers. Dankzij hun jarenlange ervaring in de branche, contact met installateurs en online onderzoek weten zij als geen ander welke informatie waardevol is voor onze bezoeker.

Daarnaast is er nog ons serviceteam. Zij verwerken de offerteaanvragen en zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan geschikte warmtepomp installateurs. Ze staan voor zowel bedrijven als de websitebezoeker klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen met de offerteaanvraag.

De bedrijven in deze gids zijn handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Het is goed om te weten dat niet iedere installateur is aangesloten bij deze gids. Ben jij een warmtepomp installateur en wil je graag een gratis vermelding op onze website? Dat kan! Je kunt je bedrijf hier aanmelden.


Contact opnemen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.

Loodgieters bij jou in de buurt: